Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- ایرنا- امام جمعه پاوه گفت: نظام جمهوری اسلامی در دهه پنجم عمر خود برای تداوم اقتدار وعزت خویش نیازمند توجه جدی به امور فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا ملا قادر قادری روز پنجشنبه در آئین رونمائی از مرمت و بازسازی چهار نسخه قرآن خطی شهرستان پاوه افزود: بسیار خرسندم که در طلوع دهه پنجم انقلاب اسلامی شاهد برگزاری یک مراسم ارزشمند فرهنگی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: برگزاری این آئین فرهنگی نوید بخش گشایش برنامه های پرمحتوا و غنی فرهنگی است که چشم انداز نظام و انقلاب اسلامی بر آن استوار خواهد بود.
ماموستا قادری افزود: براساس گفته های گذشتگان و سلف صالح ما هر قومی که فرهنگ و تاریخ نداشته باشد در آن جامعه و کشوری که زندگی می کند جایگاهی ندارد لذا فرهنگ و تاریخ نشان دهنده هویت و اصالت است.
امام جمعه پاوه گفت: سپاس برای خداوند که ما در ایران اسلامی هم فرهنگی دینی، هم ملی و هم محلی ما غنی و پربار است و حفظ این فرهنگ ها یک تکلیف و رسالت بر دوش همه ما است.
وی با قدردانی از مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه گفت: بسیار خرسندم که که ایشان اولین گام خویش را با انجام یک کار بسیار ارزنده فرهنگی قرآنی در شهرستان پاوه آغاز کرد.
ماموستا قادری با بیان اینکه قرآن و دین اسلام از سال 18 هجری قمری به منطقه پاوه و اورامانات آمده است، گفت: مردم ما همواره حافظ و پاسدار دین و قرآن بوده اند.
وی افزود: رونمایی از این قرآنها گواه و نشانه دینداری و اسلام خواهی مردم هستند زیرا علما، ادبا، نویسندگان و شعرای ما با کتابهایشان، دست نوشته هایشان و دست خط هایشان گواه و نشانه این ادعا هستد که مردم با قرآن بوده اند و قرآنی هستند.
امام جمعه پاوه در ادامه به تشریح موضوع گردشگری از دیدگاه اسلام پرداخت و گفت: 14 بار در قرآن از گردشگری گفته شده است که نشان دهنده توجه اسلام به این موضوع است.
ماموستا قادری افزود: امروز گردشگری به عنوان یک صنعت برای ایجاد درآمد پایدار در کشورها مورد توجه است و منطقه ما هم با وجود ظرفیتهای فراوان گردشگری می تواند در ایجاد درآمد پایدار سهیم باشد.
وی تصریح کرد: نباید به این صنعت فقط برای ایجاد درآمد با هر شرایطی نگاه کرد بلکه باید ضمن ایجاد اشتغال و درآمد سعی شود فرهنگ و ارزشهای خودمان را هم به گردشگران معرفی کنیم.
فرماندار پاوه هم با اشاره به اهمیت میراث فرهنگی و گردشگری گفت: توجه به میراث توجه به گذشته و هویت ما است.
پرویز ایده پور، پاوه را یکی از امن ترین نقاط کشور عنوان کرد و گفت: توسعه فقط در امنیت و آرامش اتفاق خواهد افتاد لذا ما با وجود ظرفیتهای گردشگری امنیت و آرامش لازم را هم برای مسافران و گردشگران داریم.
فرماندار پاوه رونمایی از قرآن های خطی را فراهم کننده بستر لازم برای توسعه و تقویت توریسم مذهبی در کنار گردشگری دانست و گفت: این 2 در راستای توسعه شهرستان بسیار ارزنده و حائز اهمیت هستند.
فرماندار پاوه به تبعات و موضوعات ناشی از جشن انار پاوه در سال جاری اشاره کرد و گفت: باید این موضوع آسیب شناسی شود زیرا اگر آسیب شناسی نشود میراث آسیب خواهد دید.
ایده پور افزود: برای اینکه پاوه را در منظر گردشگری تعریف و معرفی کنیم مستلزم این مهم هستیم که صدای شهرستان را از داخل آن بشنویم نه خارج از آن.
شهرستان پاوه با بیش از 62 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان کرمانشاه قرار دارد که به دلیل وجود ظرفیتهای متعدد طبیعی، آثار تاریخی و اماکن زیارتی از قطبهای گردشگری استان کرمانشاه است.
7448/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري شهرستان پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محسن کریمی در آئین اختتامیه گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب در اراک اظهار کرد: ایمان، توکل برخدا و امید، موتور محرکه پیشرفت کشور در طول انقلاب اسلامی است و رزمندگان اسلام در طول ۴۵ سال گذشته با این مؤلفه‌ها توانستند بزرگترین افتخارات و سربلندی را برای کشور رقم بزنند که نمونه آن در دوران پرافتخار دفاع مقدس و جبهه مقاومت موج می‌زند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه پیشکسوتان ایثار و شهادت گنجینه‌های عظیم معرفت، ایمان و امید هستند، گفت: در شرایطی که امروز نظام اسلامی نزدیک قله‌های بلند سربلندی است باید تجربیات، روحیات و فرهنگ‌های ارزشی به نسل جدید منتقل شود و خودباوری و ما می‌توانیم را برای جوانان نهادینه سازند.

وی افزود: در همه مقاطع هشت سال دفاع مقدس ملت ایران ایمان، امید، اخلاق، معنویت و جوانمردی موج می‌زند و این مقطع نورانی مظهر مقاومت، پایداری، تدبیر و حکمت است و به طور حتم راهبردهای دفاع مقدس برای رفع مشکلات کشور کارآمد است.

استان مرکزی نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی دارد

سردار کریمی با اشاره به نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی گفت: استان مرکزی نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب اسلامی و به ویژه دفاع مقدس داشته که تعابیر بسیار دقیقی از نقش استان در کلام مقام معظم رهبری داریم که نشان از پیشتازی مردم سرزمین دیارآفتاب در تاریخ انقلاب است.

وی افزود: در راستای تبیین نقش استان مرکزی در انقلاب اسلامی طی یک دهه اخیر اقدامات قابل توجهی انجام شده که یکی از آنها رویداد ملی کنگره شهدای استان است که برکات بسیار زیادی داشت و امروز به یک جریان عظیم فرهنگی، مردمی و ملی در حوزه ایثار و شهادت تبدیل شده است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: کنگره شهدای استان مرکزی علاوه بر مزین بودن به نام زیبای امام خمینی (ره) از جهات مختلف توانست در سال ۹۸ برترین رتبه را در کشور کسب کند و بسیاری از فعالیت‌ها برای سایر استان‌ها تبدیل به یک الگو شود.

سردار کریمی ادامه داد: اجلاسیه اصلی فعالیت‌ها همچنان با رویکرد تحقق بیانات مقام معظم رهبری با قوت ادامه پیدا کرد و در بخش‌های مختلف محرومیت زدایی، اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، علمی و پژوهشی، هنری و تبلیغاتی، زیرساختی و عمرانی و حمایتی اقدامات بسیاری انجام شده که همچنان تداوم دارد.

ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکن محرومین دستاورد کنگره شهدای مرکزی

وی با اشاره به مهمترین اقدامات در ذیل کنگره شهدای استان بیان کرد: طرح هر پروژه یک شهید و هر خدمت به نام یک شهید از مهمترین دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و به برکت این طرح هزاران عنوان خدمت به ولی نعمتان ارائه شده که اهدای بیش از ۱۹۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان و ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومین از جمله آنها است.

سردار کریمی افزود: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی تاکنون بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس و مقاومت جمع آوری شده و بزرگترین منبع برای انجام کارهای پژوهشی و علمی است و البته با تهیه دانشنامه دفاع مقدس که تاکنون بیش از ۷۲۰ مدخل آن نهایی شده بخش مهمی از این اسناد را مورد بهره برداری قرار داده‌ایم.

وی تأکید کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی و حاکم‌شدن فرهنگ‌های ارزشی در استان مرکزی از دیگر دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است و البته هر زمان به فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر پرداختیم شاهد برکات آن بودیم و این مسئله برای شرایط امروز درس‌های فراوانی دارد.

سردار کریمی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی به‌عنوان رکن اساسی در نیروهای مسلح از راهبردهای مهم و رمز موفقیت در همه امور است، گفت: به طور قطع تمام موفقیت‌ها و افتخارات نیروهای مسلح به ویژه پیروزی‌های دفاع مقدس به برکت وجود نیروی انسانی متعهد و کارآمد است.

کد خبر 6097003

دیگر خبرها

  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • عزاداری کردستانی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • غیرمسلمانان به کشتار مردم غزه اعتراض کرده اند ولی خبری از اعتراض در بلاد اسلامی نیست
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند