Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاه میوه با تاکید بر نقش موثر کانون های فرهنگی و هنری مساجد در اعتلای فرهنگ قرآنی گفت: جامعه قرآنی باید تصمیات مثمر ثمری برای قرآن در دهه پنجم انقلاب بگیرد.

«غلامرضا شاه میوه اصفهانی» در گفت و گو با خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان درباره فعالیت های قرآنی کانون های فرهنگی و هنری مساجد گفت: نفس بودن این کانون و برنامه های فرهنگی و هنری و قرآنی که خیلی خوب است و بهتر از نبودن آن است، ولی حضور حداقل جوانان و نوجوانان در این کانون ها و فعالیت قرآنی در آن بسیار محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این استاد و داور بین المللی قرآن کریم افزود: بودن برنامه های قرآنی در مساجد به ذات چیز خوبی است چون مساجد باید مهد قرآن باشند، البته الان با توجه به اینکه موسسات و مراکز قرآنی زیاد است طبیعی است که یک بخشی از این افراد جذب موسسات شوند، ولی اگر کانون های مساجد با سیاست درست و برنامه ریزی مدون درست فعالیت کنند قطعا بخش عمده ای از این افراد جذب کانون مساجد می شوند.

 

وی در پاسخ به این سوال که کمی و کاستی های این نوع برنامه ها در کجاست گفت: خیلی از کار ها وجود دارد که قبلا باید انجام می شد، در یک زمانی فضای فرهنگی مناسب تری وجود داشت به خصوص در دهه شصت و هفتاد این کار ها باید انجام می گرفت که متاسفانه صورت نگرفت، الان هم با توجه به گسترش فضای مجازی و مشکلات فرهنگی که در سطح جامعه گریبان گیر همه اقشار جامعه شده است، دیگر آن تاثیری گذاری سابق را ندارد.

 

این استاد قرآن با اشاره به موضوع ورود انقلاب به دهه پنجم انقلاب اظهار داشت: نبود برنامه درست جامعه قرآنی را درگیر خود کرده و  این مشکلی است که باید در سطح کلان کشور حل و فصل شود و چیزی نیست که به شخصه بتوان درباره آن نظر داد، آقایانی که دست اندرکار این موارد هستند از خود وزیر فرهنگ و ارشاد گرفته تا مجموعه قرآنی وزارت ارشاد و مسئولین ارشد جامعه قرآنی باید هر چه زود تر تصمیات مثمر ثمری برای قرآن اتخاذ کنند.

 

شاه میوه در ادامه درباره مسابقات قرآنی مدهامتان اضافه کرد: باید فرم جشنواره های قرآنی تغییر و از لحاظ تنوع رشد پیدا کند تا نونهالان، نوجوانان و جوانان از طریق رشته های جدید جذب قرآن شوند، هر رشته ای که اضافه شود قطعا یکسری از افراد برای حضور به آن گرایش پیدا می کنند، باید شکل های جدیدی از مسابقات به جشنواره های قرآنی اضافه شود.

 

وی در پایان گفت: اردوهایی مثل سینما، تئاتر، مراکز تفریحی و ... وسیله ای برای جذب است ولی چون برنامه ریزی صحیحی وجود ندارد بچه های محلات از این امکانات استفاده می کنند بدون اینکه در کلاس های قرآنی شرکت کنند. مسئولین برگزاری این برنامه ها باید در دل همان اردوها یادگیری قرآن را برای جوانان و نوجوانان انجام دهند، مثل طرحی که وزارت ورزش انجام داده بود و ترکیبی از مسابقات ورزشی و قرآنی بود به نحوی که افراد باید به علاوه اینکه مسابقات ورزشی را باید به نحو احسن انجام می دادند همچنین باید سوره های مختلف را هم قرائت می کردند ومجموع نمرات این ها به عنوان امتیاز نفرات برتر محسوب می شد.

 

 

پایان پیام/649

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد بیانیه گام دوم انقلاب کانون مساجد نماز جمعه خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان اردبیل کانون فرهنگی هنری مساجد کانون فرهنگی و هنری قرآن کریم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۲۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است

حجت الاسلام محمد قمی روز جمعه و در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این آزمون یک مرحله از مسیر اعطای مدرک به حافظان قرآن است که دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: بیشتر شرکت کنندگان با ذوق و شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کرده اند که در گفت و گو با آنان علاقه‌مندی به محک زدن آموخته های خود را بیان می‌کنند و دغدغه مدرک ندارند که این موضوع نشان از جدّی گرفتن قرآن در جامعه ما است.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: حدود ۱۲ هزارو ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت