Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@18:51:18 GMT

توجه به تبیین جامعه سازی اسلامی در آموزش‌های قرآنی

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۴۱۶۶

توجه به تبیین جامعه سازی اسلامی در آموزش‌های قرآنی

رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان مرکزی گفت: در دهه پنجم انقلاب اسلامی باید به تبیین جامعه سازی اسلامی و گسترش سبک زندگی قرآنی در زندگی مردم توجه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ پیمان عین القضاتی رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان مرکزی امروز در گردهمایی سالانه جامعه قرآنی شهر اراک که با عنوان بر آستان جانان برگزار شد، ضمن تأکید بر ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی گفت: در دهه پنجم شاهد جابه‌جایی و تغییر نسل بین معلمین و فعالان فرهنگی قرآن هستیم و رویش‌های امیدوارکننده‌ای را در این عرصه می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عین القضاتی افزود: باید بررسی شود که در دهه پنجم انقلاب اسلامی نقش جامعه قرآنی چه خواهد بود و آموزش‌های قرآنی باید به چه سمتی سوق پیدا کند.

وی به نگاه مقام معظم رهبری در حوزه آموزش قرآن پرداخت و عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه آموزش قرآن تمرکز بر تبیین حکومت اسلامی و جامعه سازی اسلامی دارند و در این خصوص مطالبی را اراده می‌کنند.

رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان مرکزی بیان کرد: گرفتاری‌های کشور در عرصه‌های مختلف طی چهار دهه اخیر این است که علم را برای علم دیده‌ایم و هنر را برای هنر و کم‌تر پیش‌آمده است که علم و هنر و امثالهم را برای جامعه اسلامی بخواهیم و این موضوع در رابطه با قرآن نیز برقرار است و به عبارتی قرآن را هم به خاطر قرآن آموزش می‌دهیم نه برای جامعه اسلامی.

وی ادامه داد: سؤال مهم اینجاست که آموزش قرآن برای آموزش قرآن یا برای ورود به سبک زندگی قرآنی؟ باید آموزش قرآن در طرح کلی جامعه اسلامی مطرح شود. آموزش‌ها در دهه پنجم انقلاب اسلامی نیاز به تغییر روش دارد به این معنا که باید به سمت ورود به زندگی حرکت کند.

عین القضاتی اسراف و ضعف در سبک زندگی اقتصادی مردم را برآمده از نهادینه نشدن سبک زندگی قرآنی دانست و بیان کرد: اگر به فعالین قرآنی اعتماد شود و عرصه را در این زمینه برای مردم باز بگذاریم حرکت‌های رو به جلویی خواهیم داشت. در گردهمایی امسال مربیانی را می‌بینیم که بدون وابستگی به نهاد و یا موسسه خاصی و به شکل خودجوش فعالیت می‌کنند که این مهم امیدوارکننده است.

وی در ادامه در توضیح جزییات این گردهمایی گفت: هدف و انگیزه این نشست آشنایی هرچه بیش‌تر فعالین قرآنی با یکدیگر است و از افرادی که در سنوات گذشته و یا به عبارتی طی چهار دهه گذشته در فعالیت‌های قرآنی زحمات زیادی را کشیدند تجلیل به عمل می‌آوریم.

رئیس انجمن قرآن و نهج‌البلاغه استان مرکزی معرفی خانم‌های مربی قرآنی که از اوایل انقلاب و حتی قبل از انقلاب فعالیت آموزشی خودشان را شروع کرده و بدون وابستگی به بودجه دولتی با توجه به روحیه جهادی خودشان آموزش قرآن را دنبال کردند و همچنان هم دنبال آموزش هستند را یکی از بخش‌های این برنامه برشمرد و عنوان کرد: در این برنامه بیش از ۲۰ قرآن آموز جوانی که طی یکی دو سال اخیر در طرح ملی تلاوت فعالیت کردند را به جامعه قرآنی معرفی می‌کنیم که این‌ها رویش‌های این جریان هستند.

وی تقدیر و تجلیل از مجریان قرآنی و همچنین معرفی مربیان قرآنی فعال در مناطق دورافتاده و محروم استان را از دیگر اتفاقات این گردهمایی عنوان کرد.


انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی نشر برنامه‌های قرآنی و دینی در جامعه است، گفت: در این زمینه مؤسسات و خانه‌های قرآنی با مجوز این نهاد در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

او با اشاره به فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان ملایر افزود: علاوه بر این مؤسسات و خانه‌های قرآنی جلسات خانگی قرآن نیز در این شهرستان فعال است.

رئیس تبلیغات اسلامی ملایر به برگزاری بیش از ۱۳۰ محفل و کرسی تلاوت قرآن در دو سال اخیر در سطح مساجد شهرستان اشاره و تأکید کرد: این برنامه‌های قرآنی همچنین با همکاری آموزش و پرورش به شکل کرسی‌های تلاوت هفتگی در مدارس برگزار می‌شود.

او گفت: همچنین کرسی‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان طرح شهید محمودی نیر از سوی آموزش و پرورش و دارالقرآن در مساجد شهری و روستایی در حال برگزاری است و با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.

رستمی تصریح کرد: قرار است برای روستا‌های بدون خانه قرآن یک رابط آقا و یک رابط خانم برای آموزش‌های تکمیلی معرفی شود که برای برخی روستا‌ها معرفی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)