Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@12:24:33 GMT

آیا حراج ملی به ایستگاه پنجم می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۸۴۱۶۰

آیا حراج ملی به ایستگاه پنجم می‌رسد؟

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حراجی‌های هنری که در برخی کشور‌ها قدمتی بیش از یک قرن دارند، چند سال است در کشور ما هم عرض‌اندام کرده‌اند و هرسال بازار هنر را تا حدودی دچار تغییر و تحول می‌کنند.

با اینکه تعداد حراجی‌های ایران خیلی زیاد نیست، اما حواشی که به دنبال دارند بعضاً از تعداد دوره‌های برگزاری یک حراج هنری معتبر بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این حراجی‌ها حراج ملی است که با عنوان حراج آثار کلاسیک شهرت یافته است. این حراج به مدیریت زهرا محمودوند چهار دوره را پشت سر گذاشته و امسال هم باید پنجمین دوره آن برگزار شود، اما تاکنون خبری درخصوص برگزاری و یا دلایل به تعویق افتادنش منتشر نشده است.

حراج ملی که هر دوره در تیررس حواشی قرار دارد، سال گذشته از مرز فروش ۱۸ میلیارد تومانی گذشت و فروش قرآن مطلا به قیمت ۷ میلیارد تومان از فروش‌های خیره کننده این حراج بود.

اما فروش این اثر طلایی از چشم منتقدان دور نماند و درباره آن نظرات بسیاری مطرح شد. تا جایی که یکی از منتقدین سیاسی عبارت جاهلیت را به کار برد و گفت «دست کسی که این اثر را ساخته و ارادت خود به قرآن کریم را نشان داده درد نکند، اما فروش قرآن به قیمت ۷ میلیارد تومان عین جاهلیت است».

جا دارد چند سوال مهم دیگر هم از برگزار کنندگان حراج ملی بپرسیم. مثلا اینکه چرا در دوره دوم با وجود چکش خوردن، تعدادی از آثار بعد از چند روز به صاحبانشان بازگردانده شدند و گفته شد خریدار از خرید آن‌ها صرف نظر کرده است؟

یا اینکه چرا برخی از مجموعه داران و طرفداران آثار کلاسیک مایل به حضور در این حراج نیستند؟ نه تمایلی به خرید دارند و نه فروش.

جریان تکذیب مجوز حراج ملی برای فروش فرش‌هایی با قدمت بیش از ۱۰۰ سال از جانب وزارت میراث فرهنگی و گردشگری چه بود؟ مگر مدیر حراج نگفته بود که برای فروش این فرش‌ها مجوز گرفته ایم؛ پس چرا میراث فرهنگی آن را تکذیب کرد؟

در دوره چهارم هم حواشی این حراج به دلیل فروش قرآن مطلا و همچنین برخورد تامل برانگیز با خبرنگاران به اوج رسید. آیا خرید ۷ میلیاردی واقعا یک خرید است یا راهی برای ورود پول‌های مشکوک به جریان اقتصادی کشور؟ آثار فروخته نشده کجا هستند؟ چرا روال حراج برای اهالی رسانه شفاف سازی نمی‌شود؟ و چرا اجازه خبرنگاران برای بازدید از آثار و حضور در مراسم چکش زنی محدود است؟

حال باید دید در وضعیت فعلی کشور که اقتصاد رشته‌های مختلف هنری از سینما گرفته تا تجسمی را تحت تاثیر قرار داده است، این رویداد هنری به دوره پنجم خود می رسد؟ آیا فروش در این دوره طوری خواهد بود که حراج گذار با خیال راحت آمار واقعی را اعلام کند و بخشی از فروش خود را صوری نگوید؟

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی حراج ملی حواشی نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی

تین نیوز

دانشمندان ژاپنی برای اولین بار داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه در باندهای طول موج فرکانس بالا در فاصله ۳۳۰ فوتی (حدود ۱۰۰ متری) منتقل کردند و این نخستین گام کابرد نسل ششم اینترنت بدون سیم به شمار می رود.

به گزارش تین نیوز از سیتنا، کنسرسیوم (مجموعه ای) از شرکت های ژاپنی اولین دستگاه بی سیم پرسرعت 6G در جهان را ساخته اند که می تواند داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در۱۰۰ متر انتقال دهد؛ سرعتی نزدیک به ۲۰ برابر سریع تر از نسل پنجم اینترنت بی سیم( 5G).

نتایج آزمایش های جدید که یازدهم آوریل در بیانیه مشترک این شرکت ها اعلام شد، نشان می دهد که دستگاه بی سیم کنسرسیوم داده ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در داخل باند ۱۰۰گیگاهرتز، و در فضای باز در باند ۳۰۰گیگاهرتز مادون قرمز در مدار الکترومغناطیسی قرار دارد، منتقل می کند.

لایو ساینس با تحلیل داده های این گزارش می گوید میانگین سرعت انتقال داده های نسل ششم اینترنت، نزدیک به ۵۰۰ برابر سریع تر از سرعت اینترنت تلفن های همراه نسل پنجم است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • حسن تفتیان در جایگاه پنجم ایستاد
  • هفته بیست و پنجم لیگ برای خوزستان تاریخی شد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳
  • جزئیات شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد+جزئیات