Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: قرآن، نماز و عترت یک بسته است و ما باید به تمام بعد تربیتی و آموزشی قرآن توجه کنیم، زیرا همه ابعاد انسان را در بر می‌گیرد.

وی بیان داشت: در کهگیلویه و بویراحمد در سال‌های گذشته ۵۰۰ نفر دانش آموز و فرهنگی صاحب رتبه برتر کشوری در حوزه نهج البلاغه و مسابقات قرآن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع پور افزود: در حوزه مهدویت نیز برنامه‌های زیادی همچون جشنواره‌ها در حوزه دانش آموزی و فرهنگیان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در مدارس شبانه روزی محافل انس با قرآن، عترت و طرح مصباح الهداء، امام شناسی، سیره عملی و علمی، رفتاری و ائمه اطهار فعال و آموزش داده می‌شوند.

زارع پور افزود: در مدارس، سازماندهی امامان جماعت، برگزاری جشن شکوفه‌ها، اجرای طرح تقلید و مرجعیت و طرح مسجد، مدرسه و خانه و نواختن زنگ نماز و شرکت در نماز جمعه از مهمترین برنامه‌ها در حوزه نماز است.

کد خبر 5377257

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد جشنواره قرآن و عترت ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران آلودگی هوا واکسن کرونا شب یلدا عکس استانها قاسم سلیمانی سانحه تصادف قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند